oglasi-se

Dogadjaji

Nema događaja

Rekli su o životinjama...

"Ako razgovaraš sa životinjama, i one će razgovarati s tobom, i poznavat ćete jedni druge. Ako ne razgovaraš s njima, nećeš ih poznavati. Ono što ne poznaješ, toga se bojiš. Kad se netko boji, on uništava."
Poglavica Dan George
 

Vet Twitter

the most cool calm and collected dog in the world 640 02 copyDovoljan je jedan fotograf sa ludom idejom i jedan poslušan pas da bi se pobrale sve simpatije hiljada ljudi na internetu. To je upravo slučaj sa jednim blogom na kome su postavljene slike simpatične kuce Medi u najčudnijim pozama.

 

Mirna kuca Medi je toliko poslušna da ju je njen vlasnik slikao na najčudnijim mestima u nezamislivim položajima, a ovaj projekat pod nazivom "Medi na stvarima" je postao apsolutni hit na internetu.

Medi je u perionici veša uredno zauzela pozu na kolicima i strpljivo čekala fotografisanje.

Istina je da Medi ne izgleda baš najsrećnije na nekim fotografijama, poput ove u izlogu butika, a politika njenog vlasnika je da je svako mesto dobro mesto za fotografiju.

 

Sa kuhinjske police Medi može da nagleda pranje sudova ili pripremanje ručka, a na ovoj slici čak izgleda kao da se toliko udobno smestila da će zaspati.

 

Medi iz ličnog iskustva zna da je opšta zabluda da fotomodeli imaju lak posao. Ovom prilikom je pokazala da, i pri najtežim pozama, može da pokaže svoju fotogeničnu njušku.

 

Malo marketinga nikada nije na odmet, a poziranjem na znaku "Mekdonaldsa" se Medi nada da će privući pažnju popularnog lanca brze hrane.naku "Mekdonaldsa" se Medi nada da će privući pažnju popularnog lanca brze hrane.

{igallery id="1537" cid="23" pid="2" type="classic" children="1" showmenu="1" tags="" limit="0"}

Blic.rs 

FOTO:Theron Humphrey/Maddieonthings.com

 

Poslednje na forumu

Oglasi za posao

veterina.info fan box