Agrovet d.o.o.

0.0/5 ocena (0 glasova)

Agrovet je privatno preduzeće iz Beograda koje postoji od 1991. i posvećeni smo obezbeđenju opreme i lekova za zdrav odgoj i razvoj životinja. Posebno smo se posvetili odgoju zdravih pilića i ćurića za dalji tov.

Od 1991. se kompanija razvijala tako da danas postoje sektori:
 
Proizvodnja jednodnevnih pilića
 
Proizvodnja jednodevnih pilića i ćurića za tov kao i sopstvenih predsmeša za ishranu životinja pod nazivom KOSTOVIT i AGROMIKS.
 
Veleprodaje i maloprodaje lekova u vetrini
 
Posedujemo širok dijapazon domaćih i stranih lekova za veterinare, premiksa i dodataka ishrani, hrane za domaće životinje, sredstva za DDD kao i opreme za veterinare.
 
Zastupništvo
 
Zastupnici smo poznate firme i programa Ascor Chimici za proizvode Aminovitamin, Eservit, i Vitesel.
Poljoprivredne apoteke i prodavnice stočne hrane
Program koji je posebno prilagođen potrebama poljoprivrednih apoteka i maloprodaja.
 
Veterinarske stanice i apoteke
 
Nudimo širok asortiman veterinarskih lekova, vakcina, pomoćnih lekovitih sredstava kao i veterinarske instrumente, opremu i pribor.
 
Pileće i ćureće meso na veliko
 
Nudimo Vam kvalitetan program pilećeg i ćurećeg mesa za restorane, mesare i pekare koje mi dostavljamo na dogovorenu adresu sa adekvatno opremljenim vozilima.
 

Od 1991. se kompanija razvijala tako da danas postoje sektori:Proizvodnja jednodnevnih pilićaProizvodnja jednodevnih pilića i ćurića za tov kao i sopstvenih predsmeša za ishranu životinja pod nazivom KOSTOVIT i AGROMIKS.Veleprodaje i maloprodaje lekova u vetriniPosedujemo širok dijapazon domaćih i stranih lekova za veterinare, premiksa i dodataka ishrani, hrane za domaće životinje, sredstva za DDD kao i opreme za veterinare.


ZastupništvoZastupnici smo poznate firme i programa Ascor Chimici za proizvode Aminovitamin, Eservit, i Vitesel.


Poljoprivredne apoteke i prodavnice stočne hraneProgram koji je posebno prilagođen potrebama poljoprivrednih apoteka i maloprodaja.


Veterinarske stanice i apotekeNudimo širok asortiman veterinarskih lekova, vakcina, pomoćnih lekovitih sredstava kao i veterinarske instrumente, opremu i pribor.Pileće i ćureće meso na velikoNudimo Vam kvalitetan program pilećeg i ćurećeg mesa za restorane, mesare i pekare koje mi dostavljamo na dogovorenu adresu sa adekvatno opremljenim vozilima.

Adresa

  • Ulica: Žička 8
  • Mesto: Beograd
  • Država: Srbija

Kontakt

  • Telefon: +381 11 24 22 056
  • Fax: +381 11 30 88 306
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Mapa je generisana automatski i postoji mogućnost da nije najtačnija. Pošaljite nam tačnu geografsku širinu i dužinu radi bolje preciznosti.
Unesite Vašu adresu ispod mape i automatski će biti izračunat najkraći put do odredišta.

Ostavite komentar

Molim vas prijavite se da bi ostavili komentar.

Prijavi se

Pretraži sajt

petshop logopitajte-veterinara

Oglasi za posao

veterina.info fan box