oglasi-se

Dogadjaji

Nema događaja

Rekli su o životinjama...

"Jeste li ikada primjetili da kad puhnete psu u lice, on se namršti. Ali kada ga stavite u auto koje vozite, on sam isturi glavu kroz prozor."
Stiv Blustoun
 

Vet Twitter

JunicaDana 29.04.2012. u Suseku u opštini Beočin biće održana tradicionalna izložba najboljih grla iz oblasti govedarske, ovčarske i svinjarske proizvodnje. Ovo je već VII tradicionalna
izložba stoke sa područja opštine Beočin i stočara iz ostalog dela Srema i Južne Bačke. Izložba će se održati pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, opštine Beočin, uz organizacionu podršku MZ Susek i PSS Poljoprivredne stanice Novi Sad.
Na izložbi će biti prikazano preko 40 krava i junica, uglavnom simentalske rase i nekoliko grla podolske rase, 30 grla svinja i oko 120 grla ovaca. Što se tiče svinjarske izložbe biće izložene svinje različitih rasa i kategorija, kao i mangulice. Ovčarska izložba će ove godine
biti dosta zastupljenija, i brojno, i u pogledu rasnog sastava.
Biće izložene različite kategorije grla rasa: cigaja, virtemberg, il d france i bergama. Pored ovoga biće izloženi radovi Udruženja žena iz Suseka, Čerevića i Luga. Organizatori su pripremili bogat kulturno umetnički program i veliki broj nagrada izlagačima.

PROGRAM IZLOŽBE

Dolazak izlagača 9,00 h
Početak izložbe 10,00 h
Zabavni program 11,00 h
Pozdravni govor pokrovitelja i organizatora 12,00 h
Korida 12,15 h
Takmičenje u šišanju ovaca 12,30 h
Proglašenje pobednika i dodela priznanja 13,00 h
Zabavni program i ručak za goste i izlagače u domu MZ Susek 14,00 h

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i provedu jedan divan dan u druženju sa stočarima podunavskog dela Srema u Suseku.
U prilogu fotografije sa predhodnih izložbi.

Pripremio Novaković Zoran, mr, tel. 060/148-24-41
Kontakt telefon MZ Susek: 021/878-031
Izvor: Poljopartner

Poslednje na forumu

Oglasi za posao

veterina.info fan box