grb-1Obaveštavamo veterinarske organizacije i druge zainteresovane subjekte da je doneta Odluka o izboru pravnih lica koja će vršiti poslove po programu mera zdravstvene zaštite životinja nakon sprovedenog konkursa za period 2014-2016 godine. Odluka je doneta blagovremeno i upućena je u Službeni Glasnik Republike Srbije koji će izvršiti njeno objavljivanje u skladu sa sopstvenim mogućnostima i dinamici objavljivanja drugih akata. Nakon objavljivanja, veterinarske organizacije će dobiti pojedinačne odluke sa uputstvom o pravnom leku.

Ovim putem Ministarstvo poljoprivrede i Uprava za veterinu želi da se zahvali svim članovima Komisije za sprovođenje konkursa za ustupanje poslova iz Programa mera zdravstvene zaštite životinja za period 2014-2016 koju je činilo preko 80 članova, predstavnika veterinarskih organizacija (koje je odredila Veterinarska komora Srbije), naučnih i specijalističkih instituta, terenske veterinarske inspekcije i službenika Uprave za veterinu.

Posebno se zahvaljujemo potkomisijama i timovima za evaluaciju za svaki upravni okrug, koji su nesebično, odgovorno, stručno, objektivno i profesionalno izvršili uvid u sve prispele ponude i na bazi Kriterijuma za vrednovanje i načinu bodovanja prijava pravnih lica i preduzetnika koji učestvuju na konkursu za ustupanje poslova iz programa mera za period 2014-2016. godine izvršili bodovanje i sačinili predlog odluke o dodeljivanju poslova za upravni okrug po pravilu uz punu saglasnost unutar potkomisja i Komisije.

Za pojedine epizootiološke jedinice raspisaće se novi konkurs o čemu će biti doneta posebna odluka.

Uprava za veterinu

 

Prijavi se

Pretraži sajt

Poslednje na forumu

Oglasi za posao

veterina.info fan box