logo agencija za privatizacijuVeterinarska stanica Brestovac Vet ad, Leskovac (matični broj: 07137486) šifra javnog poziva: POZ 1/15

Na osnovu člana 18. Zakona o privatizaciji („Sl. glasnik RS" br. 83/2014), Agencija za privatizaciju (u daljem tekstu: Agencija) objavljuje

JAVNI POZIV

za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije subjekta privatizacije

Veterinarska stanica Brestovac Vet ad, Leskovac (matični broj: 07137486) šifra javnog poziva: POZ 1/15

1. Agencija poziva sve zainteresovane investitore (u daljem tekstu: Zainteresovani investitori) da dostave pismo o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije subjekta privatizacije, kojim će iskazati svoje interesovanje za subjekt privatizacije (u daljem tekstu: Pismo o zainteresovanosti).

Podatke o subjektu privatizacije možete preuzeti ovde.

2. Pismo o zainteresovanosti mora da nosi naznaku: „Pismo o zainteresovanosti - POZ 1/15 - 07137486", i da sadrži sledeće elemente:

- osnovne podatke o zainteresovanom investitoru

- osnovne podatke o subjektu privatizacije (poslovno ime, sedište, matični broj)

- iskazivanje interesa za učestvovanje u postupku privatizacije subjekta i predlog modela privatizacije u skladu sa Zakonom o privatizaciji (ukoliko je investitor zainteresovan za model prodaje imovine, navesti koja imovina predstavlja predmet interesovanja)

- predlog indikativne cene, investicionog programa, okvirnog plana poslovanja i broja zaposlenih iz subjekta privatizacije i van subjekta privatizacije koje je investitor spreman da zaposli na neodređeno vreme.

3. Obrazac pisma o zainteresovanosti koji zainteresovani investitori mogu koristiti, može se preuzeti ovde. Predložena forma pisma zainteresovanosti nije obavezujuća.

4. Pisma o zainteresovanosti se dostavljaju poštom ili neposrednom predajom na pisarnici Agencije, Beograd, Terazije 23, ili putem elektronske pošte na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 22.02.2015. godine.

5. Agencija zadržava pravo na izmenu i dopunu svih elemenata ovog javnog poziva i ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualne troškove, ili štete koje bi takve izmene prouzrokovale zainteresovanim investitorima ili trećim licima.

6. Za sva pitanja u vezi sa ovim javnim pozivom možete se obratiti Agenciji na sledeću adresu:

AGENCIJA ZA PRIVATIZACIJU

BEOGRAD, TERAZIJE 23

Telefon: 011/3020-800

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

priv.rs

 

Prijavi se

Pretraži sajt

Poslednje na forumu

Oglasi za posao

veterina.info fan box