Portal veterina.info sadrži mnoge članke o veterinarskoj medicini. Međutim, niko ne daje nikakve garancije, niti tvrdi da su informacije koje ovde možete naći pouzdane. Ne postoji apsolutno nikakva garancija da bilo koja izjava povezana sa medicinskim pojmovima jeste istinita, korektna ili precizna. Čak i ako su rečenice i izjave o medicinskim pojmovima istinite i pouzdane, one ne moraju odgovarati Vašem ljubimcu ili simptomima životinje u Vašem vlasništvu.

Informacije medicinske prirode koju možete naći na portalu veterina.info su, u najboljem slučaju, opšte prirode i ne mogu zameniti savet ili dijagnozu doktora veterinarske medicine. 

Niko od vlasnika, pojedinih autora članaka, operatera baza podataka, programera ili drugih povezanih sa portalom ne može preuzeti odgovornost za rezultate ili posledice bilo kakvog pokušaja da Vi primenite ili prilagodite bilo koji podatak koji ste pročitali na našem sajtu.

Ništa od onog što možete naći na veterina.info ne može biti upotrebljeno za pokušaj davanja ili sastavljanja veterinarskog mišljenja ili dijagnoze ili na neki drugi način uplitanje u pitanje veterinarske prakse.

Na portalu veterina.info postoji rubrika Oglasi. Veterina.info ne posreduje u trgovini između korisnika usluga. Svaka trgovina ili razmena između korisnika usluga veterina.info je na sopstveni rizik i veterina.info niti njegov vlasnik Dragan Ševo neće snositi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu prilikom bilo kakvih transakcija između korisnika usluga. Korisnici usluga se u svakom slučaju pozivaju na oprez prilikom međusobne trgovine.

Zabranjeno oglašavanje

Korisnici usluga moraju poštovati sledeće zabrane:
- Zabranjeno je oglašavati se suprotono odredbama Zakona o oglašavanju Republike Srbije.
- Zabranjeno je oglašavati: neistinito i lažno, dovoditi nekog u zabludu i na način na koji se neko vređa, nekome nanosi šteta ili koristi nečija lakovernost.

Prijavi se

Pretraži sajt

Poslednje na forumu

  • No posts to display.

Oglasi za posao

veterina.info fan box