Dobro došli,
gost
|
Tema: Utisci o portalu
Odg: Utisci o portalu 23 feb 2012 20:05 #1768
|
Sve vise se razocaravam u veterinare! Pa zar vi niste postali veterinari zbog ljubavi prema zivotinjama???? Dokle vise te pare!!!! Pa na vasem sajtu pise ljubitelji zivotinja a propagirate lovstvo????!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: Utisci o portalu 23 feb 2012 20:34 #1769
|
U potpunosti se slažem sa vama. Sajt je posvecen ljubiteljima životinja i najmanje što želim je propagiranje ubijanja. Medjutim, uloga lovaca je ne samo ubijanje već i sledece:
Učestvovanje u akcijama izgradnje i korišćenja lovno uzgojnih objekata u lovištu: -proizvodni objekti -melioracija postojećih livada, podizanje veštačkih livada, obrada polja i njiva za divljač (remize), sadnja plodonosnog drveća i grmlja; -objekti za skladištenje hrane; -objekti za ponudu hrane -hranilišta, solišta; -objekti za ponudu vode -pojilišta; -objekti za sprečavanje šteta od divljači; -prihvatilišta za divljač; Učestvovanje u lovnim akcijama: -prikupljanje i iznošenje hrane za zimsku prihranu divljači; -prolećno brojanje divljači; -prolećno brojanje srneće divljači. Evo npr. i poslednja vest vezana za lov LINK. U ovom delu sajta će biti objavljivanji samo tekstovi koji će uticati na lovce da što bolje odrade onu humaniju stranu njihovog "zanimanja" i da se javnost blagovremeno obavesti o tome. Ukoliko posetioci sajta smatraju da sekcija LOVSTVO ne treba sa se nadje na ovom portalu ista će biti uklonjena |
Poslednja izmena: 23 feb 2012 20:35 od ševo.
|
Odg: Utisci o portalu 24 feb 2012 01:04 #1771
|
Pa ne bih bas rekla da oni nesto rade humano. Pa ovaj link govori o konjima a ne o divljaci i pticama koje neprestalno ubijaju iz zabave?! I kakva crna prihvatilista! Videla sam ja dosta takvih prihvatilista gde se nalaze najvise mladunaca ubijene divljaci koja se neguju da bi se pustila i naravno ubila na kraju! I to sto obezbedjuju vodu, hranu... to rade kako bi imali cime da se zabave kada dodje vreme ZAR NE???
![]() ![]() ![]() I pored sve te njihove ''humanosti'' nece moci da ociste svoju crnu dusu... |
Poslednja izmena: 24 feb 2012 01:08 od Bebina.
|
Odg: Utisci o portalu 24 feb 2012 07:47 #1776
|
ševo wrote:
U potpunosti se slažem sa vama. Sajt je posvecen ljubiteljima životinja i najmanje što želim je propagiranje ubijanja. Medjutim, uloga lovaca je ne samo ubijanje već i sledece: Učestvovanje u akcijama izgradnje i korišćenja lovno uzgojnih objekata u lovištu: -proizvodni objekti -melioracija postojećih livada, podizanje veštačkih livada, obrada polja i njiva za divljač (remize), sadnja plodonosnog drveća i grmlja; -objekti za skladištenje hrane; -objekti za ponudu hrane -hranilišta, solišta; -objekti za ponudu vode -pojilišta; -objekti za sprečavanje šteta od divljači; -prihvatilišta za divljač; Učestvovanje u lovnim akcijama: -prikupljanje i iznošenje hrane za zimsku prihranu divljači; -prolećno brojanje divljači; -prolećno brojanje srneće divljači. Evo npr. i poslednja vest vezana za lov LINK. U ovom delu sajta će biti objavljivanji samo tekstovi koji će uticati na lovce da što bolje odrade onu humaniju stranu njihovog "zanimanja" i da se javnost blagovremeno obavesti o tome. Ukoliko posetioci sajta smatraju da sekcija LOVSTVO ne treba sa se nadje na ovom portalu ista će biti uklonjena Ne slažem se sa vama! Sajt je edukativnog karaktera i nikako ne promoviše ubijanje životinja. Uklanjanjem opcije lovstvo sigurno nećete uticati na lovce da prestanu sa lovom, niti nagovoriti one koji se ne bave da počnu da se bave lovom. |
|
Odg: Utisci o portalu 24 feb 2012 07:48 #1777
|
Bebina wrote:
Sve vise se razocaravam u veterinare! Pa zar vi niste postali veterinari zbog ljubavi prema zivotinjama???? Dokle vise te pare!!!! Pa na vasem sajtu pise ljubitelji zivotinja a propagirate lovstvo????!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jel Bebina vegetarijanac? |
|
Odg: Utisci o portalu 24 feb 2012 20:50 #1781
|
Nemojte pogresno da me shvatite, ali previse volim zivotinje i zgrozim se kada procitam bilo sta o lovu...
![]() p.s. postavila sam pitanje pre dva dana na forumu pitajte veterinara u vezi moje tigrice, mozete li da mi uskoro odgovorite to mi je bitnije nego ovo ovde? |
|