Dobro došli, gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

Tema: Maltezer parenje

Maltezer parenje 13 jul 2011 05:09 #1221

  • Anabella
  • Anabella's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
  • Karma: 0
Pozdrav ,
Imam ženkicu maltezera staru 2 godine .02.07.11 počela se ponovo tjerati i sad je neki 11/12 dana tjeranja , tj krvarenje je posve prestalo . Ponašli smo joj dečka , koji je iste veličine kao i ona oko 3 kg .
Jučer su se prvi put pokušali spariti ,mužaku nije ovo prvo parenje bilo i već je imao par okota .
Mojoj ženkici je prvo parenje .Mužjak je cijelo vrijeme dok su bili skupa navaljivao i pokušavao se spariti s njom , međutim i kad dođe do penetracije , nije dolazilo do "vezivanja" , tj nisu ostali sljepljeni .
Pet puta je pokušavao i svaki put bi mu nakon minute jednostavno skliznuo penis van .
Vlasnica psa mi je rekla da nešto s mojom kujicom očigledno ne valja dok se mužjak ne može sljepiti s njom , tj da se on nedovoljno ne zgrči rodnicu pa bi zadržala mužjaka u sebi . Ja koliko sam uspjela vidjeti mužjaku se uopće nakon ispadanja spolovila iz kujine rodnice nisu vidjele one "loptice" ne znam akako da ih drugačije nazovem . Imam mužjaka oštrodlakog ptičara kod kuće i znam kad se pario s drugim kujama da njemu odmah nakon penetracije iskoče te loptice i automatski se sljepi s kujom , Međutim kod ovog maltezera se te loptice uopće nisu vidjela . Kod loptica ne mislim na mošnje psa , već na onaj dio što se nalazi na samom penisu psa , pri samom korjenu . Da li nam nekako možete nekim bar savjetom pomoći , šta da radimo .
Prije ovog psa s kojim se sparila na pola , pokušali smo s još jednim psom , međutim odustali smo jer on uopće nije bio zainteresiran za nju . Niti je pokušao bilo što . Hvala na odgovoru .
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Maltezer parenje 17 jul 2011 22:04 #1230

Pozdrav,
Prilikom koitusa kod pasa potrebno je da kuja "zakljuca" muzijaka i zadrzi ga dok on ne izvrsi ejakulaciju. Na takav nacin ona sebi omogucava sigurnu oplodnju. Medjutim nekada se desava da kuja jednostavno ne zakljuca penis muzijaka, ako ne dodje do pravilne kontrakcije materice. U tom slucaju muzijak moze ejakulirati u nju, ali i ne mora. Moguce su i deformacije na penisu muzijaka, ali kako kazete da je do sada vec imao dosta stenaca, sumnjam da je to u pitanju. Oplodnju u svakom slucaju mozete uraditi vestacki gde Vam je takodje velik procenat uspesnopsti kao i broj stenaca.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Poslednje na forumu

Oglasi za posao

veterina.info fan box