Dobro došli, gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

Tema: Kongres bolesti konja

Kongres bolesti konja 23 mar 2013 21:21 #4333

  • ševo
  • ševo's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Poruka: 338
  • Primljeno zahvalnica: 35
  • Karma: 12
kongres_konjarstvo.jpg



Svetska Asocijacija Veterinara za bolesti konja (World Equine Veterinary Associaion- WEVA ) od 3. do 5. oktobra 2013 godine organizuje svoj 13. kongres u Budimpešti gde se očekuje oko 600 do 700 učesnika iz celog sveta.

Naučni program kongresa daje širok pregled o aktuelnoj situaciji u svetu u oblasti lečenja konja, o najnovijim rezultatima istraživanja i lečenja ali ujedno će pružiti priliku za neposredne dogovore o gorućim problemima koje se javljaju tokom svakodnevne prakse u vidu raznih foruma i radionica.

Kongres će pratiti izložba proizvođača i distributera lekova i opreme za lečenje, uzgoj i upotrebu konja kao i odgajivača konja i izdavača stručne literature.

Naučni program će se odvijati u 3 paralelne sekcije. Zvanični jezici kongresa su engleski i mađarski. Na svim predavanjima ( izuzev sekcije apstrakta) obezbeđen je simultani prevod na engleski i mađarski jezik i postoji mogućnost organizovanja prevoda i na druge jezike u slučaju grupnog zahteva.

Zvanični sajt kongresa je, www.weva2013budapest.com, gde dajemo obaveštenje o pozvanim predavačima, programu kao i o mogućnostima sponzorstva i izlaganja na kongresu. Mogućnost za registraciju i slanje apstrakata je otvoren od februara. Vaše apstrakte iz pojedinih oblasti koje su prikazane na sajtu kongresa očekujemo do 30. aprila 2013 godine.

Novost u održavanju WEVA kongresa jeste organizovanje radionice iz bolesti oka dan pre početka kongresa ( 2. oktobra 2013 godine ) sa najviše 25 učesnika. Radionica će biti organizovana na engleskom jeziku i više o tome možete pročitati na veb stranici kongresa.

File Attachment:

Ime datoteke: Program_13th_WEVA_Congress_3-5October2013_201302252.pdf
Veličina datoteke: 163 KB


File Attachment:

Ime datoteke: WEVA_Ophtho_Course_2_Oct_2013.pdf
Veličina datoteke: 549 KB
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Oglasi za posao

veterina.info fan box