Agrovet d.o.o.

0.0/5 ocena (0 glasova)

Agrovet je privatno preduzeće iz Beograda koje postoji od 1991. i posvećeni smo obezbeđenju opreme i lekova za zdrav odgoj i razvoj životinja. Posebno smo se posvetili odgoju zdravih pilića i ćurića za dalji tov.

Od 1991. se kompanija razvijala tako da danas postoje sektori:
 
Proizvodnja jednodnevnih pilića
 
Proizvodnja jednodevnih pilića i ćurića za tov kao i sopstvenih predsmeša za ishranu životinja pod nazivom KOSTOVIT i AGROMIKS.
 
Veleprodaje i maloprodaje lekova u vetrini
 
Posedujemo širok dijapazon domaćih i stranih lekova za veterinare, premiksa i dodataka ishrani, hrane za domaće životinje, sredstva za DDD kao i opreme za veterinare.
 
Zastupništvo
 
Zastupnici smo poznate firme i programa Ascor Chimici za proizvode Aminovitamin, Eservit, i Vitesel.
Poljoprivredne apoteke i prodavnice stočne hrane
Program koji je posebno prilagođen potrebama poljoprivrednih apoteka i maloprodaja.
 
Veterinarske stanice i apoteke
 
Nudimo širok asortiman veterinarskih lekova, vakcina, pomoćnih lekovitih sredstava kao i veterinarske instrumente, opremu i pribor.
 
Pileće i ćureće meso na veliko
 
Nudimo Vam kvalitetan program pilećeg i ćurećeg mesa za restorane, mesare i pekare koje mi dostavljamo na dogovorenu adresu sa adekvatno opremljenim vozilima.
 

Od 1991. se kompanija razvijala tako da danas postoje sektori:Proizvodnja jednodnevnih pilićaProizvodnja jednodevnih pilića i ćurića za tov kao i sopstvenih predsmeša za ishranu životinja pod nazivom KOSTOVIT i AGROMIKS.Veleprodaje i maloprodaje lekova u vetriniPosedujemo širok dijapazon domaćih i stranih lekova za veterinare, premiksa i dodataka ishrani, hrane za domaće životinje, sredstva za DDD kao i opreme za veterinare.


ZastupništvoZastupnici smo poznate firme i programa Ascor Chimici za proizvode Aminovitamin, Eservit, i Vitesel.


Poljoprivredne apoteke i prodavnice stočne hraneProgram koji je posebno prilagođen potrebama poljoprivrednih apoteka i maloprodaja.


Veterinarske stanice i apotekeNudimo širok asortiman veterinarskih lekova, vakcina, pomoćnih lekovitih sredstava kao i veterinarske instrumente, opremu i pribor.Pileće i ćureće meso na velikoNudimo Vam kvalitetan program pilećeg i ćurećeg mesa za restorane, mesare i pekare koje mi dostavljamo na dogovorenu adresu sa adekvatno opremljenim vozilima.

Adresa

  • Ulica: Žička 8
  • Mesto: Beograd
  • Država: Srbija

Kontakt

  • Telefon: +381 11 24 22 056
  • Fax: +381 11 30 88 306
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Ostavite komentar

Molim vas prijavite se da bi ostavili komentar.

Prijavi se

Pretraži sajt

Poslednje na forumu

Oglasi za posao

veterina.info fan box