Beoveterina

0.0/5 ocena (0 glasova)

Nekad

  1. je preduzeće koje pod tim nazivom postoji od 1997. god. Nastalo je od    preduzeća "Poslovna zajednica veterinarskih stanica" , koje je osnovano šezdesetih  godina  proslog veka, a bavilo se prodajom i distribucijom veterinarskih lekova, instrumenata,medicinskih sredstava i prometom živine. Tada je bila, a  i danas je locirana u centru Beograda, u ulici Igmanska br.4, i kao takva poznata veterinarima širom Srbije , a i van nje.

Sada

Od 2002. godine, kao logičan nastavak društvenih i političkih promena u zemlji, Beoveterina ulazi u proces privatizacije, i postaje prvo preduzeće iz oblasti veterine koje je privatizovano.Time Beoveterina postaje akcionarsko drustvo, a većinski vlasnik akcija Dr vet.med. Goran Bajić.Sem osnovne delatnosti preduzeca, a to je prodaja i distribucija veterinarskih lekova, instrumenata, i dr.proizvoda za upotrebu u veterini,, sa menjanjem vlasničke strukture sve ostalo podleže velikim promenama. Beoveterina a.d. postaje  manja, ali kompaktna i moderna firma, sposobna da se  prilagodi zahtevima današnjeg tržišta.
U sladu sa tim, pocetkom 2004.god. Beoveterina potpisuje ugovor sa Veterinom d.d. iz Hrvatske, o zastupanju i distribuciji vetetrinarskih lekova i bioloških proizvoda na teritoriji Republike Srbije.Prvi uvoz stiže krajem te godine. To Beoveterini daje značajno mesto i  čini  je prepoznatljivom na tržistu veterinarskih lekova. Početkom sledece, 2005. god. ,Beoveterina potpisuje ugovor o ekskluzivnom distributerstvu sa Akaloid - om iz Makedonije.  
Ove godine, u  cilju  proširivanja delatnosti ,dolazi  do  potpisivanja ugovora sa Veterinom d.d. o zastupanju i distribuciji sredstava za zaštitu bilja, za teritoriju R.Srbije.
Namera da se zadovolje sve  potrebe tržišta Srbije u oblasti veterine, i da Beoveterina zauzme jedno od vodećih mesta na tom tržištu, podstiče ostvarivanje kontakata sa većim brojem renomiranih   svetskih proizvodjača iz ove oblasti.. 
Preduzece ima sedam zaposlenih , od kojih je troje dr.veterinarske medicine i jedan inžinjer zaštite bilja.

Sedište preduzeća je u Igmanskoj 4. u Beogradu, a magacinski prostor u Zaplanjskoj br. 86a

Adresa

  • Ulica: Igmanska 4
  • Poštanski broj: 11000
  • Mesto: Beograd
  • Država: Srbija

Kontakt

  • Telefon: + 381 11 3961-424
  • Fax: + 381 11 3961-377
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mapa

Ostavite komentar

Molim vas prijavite se da bi ostavili komentar.

Prijavi se

Pretraži sajt

Poslednje na forumu

  • No posts to display.

Oglasi za posao

veterina.info fan box