Dobro došli,
gost
|
Tema: dvije koze mi pustaju bjelu lozu agravidne su sigurno
Odg: dvije koze mi pustaju bjelu lozu agravidne su sigurno 24 jan 2013 06:55 #3764
|
Prati njihovo ponasanje u narednih nekoliko dana,ako bude sve u redu-onda nista.Za bilo kakve promene,nespecificne u ponasanju koza ( verujem da ti nije prvi put da cuvas koze) konsultuj se sa svojim veterinarom.
|
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: dvije koze mi pustaju bjelu lozu agravidne su sigurno 25 jan 2013 22:46 #3801
|
prvi put mi jeste i zato sam zabrinut koze se vec par dana ponasaju normalno kao i dosad zacunju solidno jedu normalno nevidim promjenu
|
|
Odg: dvije koze mi pustaju bjelu lozu agravidne su sigurno 26 jan 2013 07:09 #3802
|
Samo prati njihovo ponasanje.Ako je tako kao sto si napisao onda sve ce proci u najboljem redu.U slucaju da vidis neku promenu, konsultuj svoga veterinara.
|
|
Odg: dvije koze mi pustaju bjelu lozu agravidne su sigurno 26 jan 2013 22:57 #3817
|
hvala na savjetu ja sam tek poceo sa tim da se bavim pa svako uginuce ili slicno steti mi puno
|
|
Odg: dvije koze mi pustaju bjelu lozu agravidne su sigurno 26 jan 2013 22:58 #3818
|
a koliko one tacno nose mlade
|
|
Odg: dvije koze mi pustaju bjelu lozu agravidne su sigurno 27 jan 2013 07:09 #3820
|
Ovce i koze nose 5 meseci,
|
|