Dobro došli,
gost
|
|
Tema: Skola
Skola 13 apr 2011 17:45 #916
|
www.skolapkb.edu.rs
I naravno najbolji smer je veterinarski tehnicar i veterinarski tehnicar-ogled |
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: Skola 14 apr 2011 23:27 #930
|
Deco, za pogresnu struku ste se odlucili...
|
veterina.info ***prvi i najveci***
|
Odg: Skola 28 jun 2012 21:53 #2424
|
Ovako ja stvarno volim zivotinje i htela bih da im pomazem do kraja zivota,pa sam htela da mi pomognete....sedmi sam razred(mozda je prerano da pitam) ali moze li mi neko reci svoje mislenje za poljoprivrednu skolu u beogradu,smer veterinarski tehnicar.Posto moji bas nisu srecni zbog te odluke,ali me je briga....POMOC
Hvala (izvinite mozda sam dosadna) Saska |
|
Odg: Skola 29 jun 2012 15:44 #2425
|
Trenutno je situacija da vet. tehnicare niti ko trazi niti zaposljava.
Doduse, slicna je situacija i sa doktorima...Ali ko trazi nekog iz struke, on trazi doktora. Sve u svemu, nasa struka je, sto se egzistencije tice, za siroko izbegavanje, jer se od ljubavi ne zivi... |
Zahvalnici: Saska
|
Odg: Skola 29 jun 2012 16:30 #2426
|
Mnogo hvala!!!!!!
|
|
Odg: Skola 29 jun 2012 17:44 #2427
|
Nema na cemu...
Do uvodjenja Bolonje, fakultet je sigurno bio jedan od najtezih u Srbiji. Sad cujem da je olaksano i da se situacija ne moze uporediti sa onom do pre par godina. Ali ipak je to isuvise truda od koga se posle vrlo tesko ili nikako zivi. O ovoj PKB skoli znam samo posredno... A to je da kolege posle nje, tek na fakultetu uce kako se daje injekcija... Izuzimam slucajeve koji to uce tek nakon fakulteta... |
Zahvalnici: Saska
|
|