Dobro došli,
gost
|
|
Tema: Da li je kod prvojarki porodjaj nesto ranije ili pre termina?
Da li je kod prvojarki porodjaj nesto ranije ili pre termina? 06 jan 2013 23:21 #3591
|
Da li neko zna? Moze li se prvojarka ojariti kao sto sam naveo u naslovu?
|
Poslednja izmena: 06 jan 2013 23:37 od Hardvet. Razlog: GRAMATIKA :)
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Da li je kod prvojarki porodjaj nesto ranije ili pre termina? 06 jan 2013 23:33 #3595
|
Prvo je potrebno pola sata da ovu poruku dovedem do razumnog nivoa, i da je prebacim u adekvatnu temu...
Inace, nije pravilo da se prvo jarenje desava pre termina, niti ranije od bilo kog kasnijeg jarenja te zivotinje. A, da li se moze ojariti pre termina : moze se desiti bilo koji put kad je bremenita, ali se porodjaji pre termina retko desavaju. |
veterina.info ***prvi i najveci***
Poslednja izmena: 06 jan 2013 23:34 od Hardvet.
Zahvalnici: sendi
|
Da li je kod prvojarki porodjaj nesto ranije ili pre termina? 06 jan 2013 23:36 #3597
|
hvala malo sam neslozno napisao to jer sam novi u tome i mislim se baviti time vidi potencijal u tome izvinjavam se na nerazumnon pitanju
|
|
Da li je kod prvojarki porodjaj nesto ranije ili pre termina? 06 jan 2013 23:38 #3598
|
Nista, ispravljam sve sto treba...
|
Zahvalnici: sendi
|
Odg: kod mladi koza kako cujem prvojarki da je nesto ranije porod dali je to moguce i dali se moze ojariti prije termina? 06 jan 2013 23:39 #3599
|
ka smo vec tu dali se moze koza musti do termina jer nemogu nikako da je zasusim
|
|
Odg: kod mladi koza kako cujem prvojarki da je nesto ranije porod dali je to moguce i dali se moze ojariti prije termina? 06 jan 2013 23:43 #3600
|
Moze da se muze dokle hoces... Ali onda moze( i sigurno hoce) imati ozbiljnih zdravstvenih problema.
Stvarno se desi da se neka tesko zasusuje, ali se svaka zasusiti moze. |
|
|